Agenda

Pientere Peuters

Talentbegeleiding ’t Vlindertje gaat starten met een groep voor Pientere Peuters. Pientere Peuters is bedoeld voor kinderen met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar worden toegelaten. De groep is geschikt voor ondernemende peuters die het leuk vinden om samen nieuwe dingen te ontdekken en te leren. In principe zal de de groep op donderdag zijn, bij meer interesse voor een andere dag kan er eventueel geschoven worden. De eerste bijeenkomst is op donderdag 8 oktober.
De bedoeling is dat een kind alle 5 de bijeenkomsten aanwezig is. U koopt dan ook een rittenkaart van 5 keer, waarbij de kosten 20,00 euro per bijeenkomst zijn. Uiteraard is het geen probleem als er een keer overgeslagen moet worden, u behoudt dan het recht op een andere bijeenkomst. Per bijeenkomst werken we met een thema. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen.
Vooraf vindt er een telefonische intake plaats, zodat ik alvast enige informatie over uw kind heb, voordat we met elkaar aan de slag gaan.  Oudercursus Geen data gepland   Peergroup Graag wil ik gaan starten met een peergroup, zodat hb kinderen samen met gelijkgestemden kunnen spelen, praten en aan persoonlijke doelen werken. U kunt uw kind nu per mail opgeven en bij voldoende aanmeldingen gaan we van start. Dag en tijd is in overleg met de groep.