Groepen

2,5 tot 4 jaar

UkIQ peutergroep

Deze groep is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. Er staan drie thema’s centraal:

PEERGROUP

Ontmoeten en spelen met ontwikkelingsgelijken en gelijkgestemden

MINDSET

Werken aan een groei mindset en een positief zelfbeeld

UITDAGING

Aan de slag met uitdagende activiteiten en prikkelende thema’s

De groep zal minimaal 4 en maximaal 6 kinderen per keer hebben, zodat er ruimte is voor begeleiding van de groep, maar ook individueel. De ukIQ groepen lopen in een cyclus van 6 wekelijkse bijeenkomsten, waarbij elke 6 weken in- of uitgestroomd kan worden.

De groep draait op woensdagochtend van 9.00-11.30 uur

4 t/m 6 jaar

Atalanta groep

Deze groep is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar met (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. In deze groep gaan we met uitdagende en prikkelende activiteiten aan de slag. Een plek om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten en samen te spelen en ontdekken

De groep zal minimaal 4 en maximaal 6 kinderen per keer hebben, zodat er ruimte is begeleiding van de groep, maar ook individueel. De Atalanta groepen lopen in een cyclus van 6 bijeenkomsten waarbij om de woensdag samengekomen wordt.

De groep draait op woensdagmiddag van 13.00-15.30 uur.

Aanmelden? Of meer informatie aanvragen?

Neem gerust even contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden en maken eventueel een afspraak voor uitgebreidere kennismaking of een intake.

Naar contact